Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyTransfer, shërbimi më i ri i transfertave të parave në EasyPay

EasyPay prezanton shërbimin më të ri të transfertave të parave elektronike, i cili komercialisht do të njihet me emrin EasyTransfer”.

Nëpërmjet këtij shërbimi, të gjithë klientët EasyPay do të përfitojnë:

 

  • Transferta të shpejta e të thjeshta parash, pa kosto shtesë;
  • Komision 0 për transfertat nga një klient EasyPay në tjetrin;
  • Kryerje pagesash në portofolin e gjerë të shërbimeve EasyPay;
  • Tërheqje fondesh në një nga 450 pikat EasyPay, në të gjithë Shqipërinë;
  • Zgjidhje për bizneset e vogla.

 

Ardit Mero, Drejtori i Zhvillimit të Biznesit në EasyPay shprehet se shërbimi i transfertave lokale të parave, nga një individ në tjetrin, është ndër shërbimet më të rëndësishme për EasyPay që po prezantohen pikërisht në vitin e 10-të të veprimtarisë së kompanisë në treg.

Ndërkohë, themeluesja dhe CEO e EasyPay, Znj. Linda Shomo është mjaft optimiste  për këtë shërbim të ri dhe potencialin e tij në tregun tonë. Transfertat peer to peer (P2P) do të ketë një përdorim të gjerë duke qenë se edhe ideimi i tyre erdhi si pasojë e vetë nevojës dhe kërkesës së bizneseve dhe klientit fundor.

EasyTransfer ka gjithshka për t’ju nxitur ta përdorni shërbimin menjëherë: shpejtësi, thjeshtësi në përdorim, siguri dhe vlerë për këdo që dëshiron të dërgojë para elektronike nga celulari i tij.

 

Transfero para kudo në Shqipëri në moment, me EasyTransfer!

October 23, 2020
×
en_USEnglish