Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Për të dytin vit, EasyPay mbështetëse e Startup Weekend Tirana!

Startup Weekend u mbajt përgjatë fundjavës , ku grupet fituese paraqiten dhe zhvilluan idetë e tyre brënda 52 orëve. Eventi perveçse inkurajimit ju jep mundesinë dhe mbështetjen të rinjve për ti vënë në jetë këto ide. Startup mbylli siparin duke shpallur tre grupet fituese, në foto fituesit e vendit të parë, grupi Green Lovers. EasyPay mundësoi shitjen ONLINE të biletave për pjesmarrjen në event.
startUpWeekendTiranaJuly2013

June 7, 2013
×
en_USEnglish