Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Fuqizimi i femrës në biznes

Drejtoresha ekzekutive e EasyPay, Znj. Lindita Shomo, pjesëmarrëse në panelin “Fuqizimi i femrës në biznes”- organizuar nga CEED Albania në kuadër të Projektit Rajonal për Rritjen Ekonomike (REG-Regional Economic Growth). Ky ishte aktiviteti i parë me në fokus femrat sipërmarrëse. Objektivi i përgjithshëm i kësaj iniciative, Fuqizimi i Femrës në Biznes (EWB – Empowering Woman in Business), është rritja e aftësive udhëheqëse dhe manaxhuese të femrave sipërmarrëse, zvogëlimi i hendekut e kapitalit njerëzor dhe rritja e numrit të femrave sipërmarrëse / manaxhere që zotërojnë apo manaxhojnë biznes të vogël/mesëm. Të ftuar në këtë eveniment ishin përfaqësues nga USAID, nga institucionet publike si dhe femra të suksesshme në fushën e biznesit. Aktiviteti u mbështet nga Znj. Emanuela Pepkola Zaimi (Themeluese e Fondacionit Down Syndrome Albania), Znj. Lindita Shomo (Drejtoresha ekzekutive e EasyPay shpk) dhe Znj. Serena Nikolin Leka (Network of Excellent Students UT). Ky aktivitet është konsideruar më i rëndësishmi i kësaj iniciative sepse identifikoi ato sipërmarrëse të cilat do të përfshiheshin më pas në aktivitetet e trajnimit.

10_June

June 10, 2014
×
en_USEnglish