Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Fuqizimi i femrës në biznes

Drejtoresha ekzekutive e EasyPay, Znj. Lindita Shomo, pjesëmarrëse në panelin “Fuqizimi i femrës në biznes”- organizuar nga CEED Albania në kuadër të Projektit Rajonal për Rritjen Ekonomike (REG-Regional Economic Growth). Ky ishte aktiviteti i parë me në fokus femrat sipërmarrëse. Objektivi i përgjithshëm i kësaj iniciative, Fuqizimi i Femrës në Biznes (EWB – Empowering Woman in Business), është rritja e aftësive udhëheqëse dhe manaxhuese të femrave sipërmarrëse, zvogëlimi i hendekut e kapitalit njerëzor dhe rritja e numrit të femrave sipërmarrëse / manaxhere që zotërojnë apo manaxhojnë biznes të vogël/mesëm. Të ftuar në këtë eveniment ishin përfaqësues nga USAID, nga institucionet publike si dhe femra të suksesshme në fushën e biznesit. Aktiviteti u mbështet nga Znj. Emanuela Pepkola Zaimi (Themeluese e Fondacionit Down Syndrome Albania), Znj. Lindita Shomo (Drejtoresha ekzekutive e EasyPay shpk) dhe Znj. Serena Nikolin Leka (Network of Excellent Students UT). Ky aktivitet është konsideruar më i rëndësishmi i kësaj iniciative sepse identifikoi ato sipërmarrëse të cilat do të përfshiheshin më pas në aktivitetet e trajnimit.

10_June

10 Qershor, 2014
×
sqShqip