Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

High Tech Show (Java e Inovaconit)

EasyPay merr pjesë në Panairin e parë të Teknologjisë së Informacionit “High Tech Show”, organizuar nga Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike në kuadër të javës së Inovacionit! Panairi u zhvillua në ambjentet e Tirana Expo Centre dhe shënoi një mundësi shumë të mirë promovimi të teknologjisë e inovacionit.

May 11, 2015
×
en_USEnglish