Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

High Tech Show (Java e Inovaconit)

EasyPay merr pjesë në Panairin e parë të Teknologjisë së Informacionit “High Tech Show”, organizuar nga Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike në kuadër të javës së Inovacionit! Panairi u zhvillua në ambjentet e Tirana Expo Centre dhe shënoi një mundësi shumë të mirë promovimi të teknologjisë e inovacionit.

11 Maj, 2015
×
sqShqip