Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Intervista e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN

Impakti pozitiv i krizës, mundësitë dhe ndryshimet që solli koronavirusi. Ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë të znj. Linda Shomo CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN.

Znj.Linda Shomo shprehet për A2CNN: “Kompani financiare teknologjike në botë, por edhe në Shqipëri, siç është rasti i EasyPay, kanë punuar fort për të ofruar zgjidhje me efektive që i përgjigjen nevojave të konsumatorëve shqiptarë në situata të jashtëzakonshme.

Përfaqësues të skuadrës EasyPay shprehen se është e rëndësishme që n8ë momente të vështira, konsumatorët të kenë mundësi të kryejne pagesat e nevojshme sa më lehtë, për veten dhe të afërmit e tyre – pikërisht ajo çfarë mundësohet me anë të platformës së tyre, aplikacionit EasyPay.”

April 8, 2020
×
en_USEnglish