Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Intervista e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN

Impakti pozitiv i krizës, mundësitë dhe ndryshimet që solli koronavirusi. Ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë të znj. Linda Shomo CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN.

Znj.Linda Shomo shprehet për A2CNN: “Kompani financiare teknologjike në botë, por edhe në Shqipëri, siç është rasti i EasyPay, kanë punuar fort për të ofruar zgjidhje me efektive që i përgjigjen nevojave të konsumatorëve shqiptarë në situata të jashtëzakonshme.

Përfaqësues të skuadrës EasyPay shprehen se është e rëndësishme që n8ë momente të vështira, konsumatorët të kenë mundësi të kryejne pagesat e nevojshme sa më lehtë, për veten dhe të afërmit e tyre – pikërisht ajo çfarë mundësohet me anë të platformës së tyre, aplikacionit EasyPay.”

8 Prill, 2020
×
sqShqip