Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Intervista në Scan TV: “Pagesat Elektronike në Shqipëri dhe roli i EasyPay në treg”

Pagesat elektronike nëpërmjet internetit apo telefonave celularë kanë një tendencë në rritje në nivel global. Tregu shqiptar ofron shumë mundësi për të kryer pagesa në distancë, duke ofruar më tepër komoditet, kursyer kohë e para.

February 11, 2015
×
en_USEnglish