Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Intervista në Scan TV: “Pagesat Elektronike në Shqipëri dhe roli i EasyPay në treg”

Pagesat elektronike nëpërmjet internetit apo telefonave celularë kanë një tendencë në rritje në nivel global. Tregu shqiptar ofron shumë mundësi për të kryer pagesa në distancë, duke ofruar më tepër komoditet, kursyer kohë e para.

11 Shkurt, 2015
×
sqShqip