Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Kampionati Euro 2012

Të gjithë abonentët e Digitalb të cilët kanëabonim aktiv deri në fund të kampionatit Europian, përveç abonentëve që kanë paketën bazë tokësore dhe satelitore, apo që bejnë një (mund ta eleminojmë) abonim çfarëdo përveç abonimeve në paketën bazë tokësore dhe satelitore, do të shohin Kampionatin Euro 2012 në SuperSport dhe SuperSport HD falas.

June 4, 2012
×
en_USEnglish