Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Kampionati Euro 2012

Të gjithë abonentët e Digitalb të cilët kanëabonim aktiv deri në fund të kampionatit Europian, përveç abonentëve që kanë paketën bazë tokësore dhe satelitore, apo që bejnë një (mund ta eleminojmë) abonim çfarëdo përveç abonimeve në paketën bazë tokësore dhe satelitore, do të shohin Kampionatin Euro 2012 në SuperSport dhe SuperSport HD falas.

4 Qershor, 2012
×
sqShqip