Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Mbrëmja Gala “Albanian ICT Awards 7”, 30 Prill 2019, tek Arturbina

ICT Awards ka për synim identifikimin, shpërblimin dhe promovimin e profesionistëve të dalluar , udhëheqësve të suksesshëm të bizneseve, inovatorëve, akademikëve dhe të rinjve entuziast në fushën e ICT-së, puna e së cilëve përgjatë 2018 ka përmirësuar dhe kontribuar në zhvillimin e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në Shqipëri, në rajon ose botë.

Ky edicion përmban shtatë kategori në ICT: Inovacioni i VititMobiliteti i Vitit, Diploma e VititYlli në NgritjeGruaja e vitit në ICTShërbimi Publik i Vitit dhe Cyber Security.

Më shumë info vizitoni faqen: https://ictawards.org/2018/per-ne/

Jemi të lumtur që këtë vit jemi jo vetëm sponsor në ICT Awards, por edhe partnerë në shitjen e biletave online të ceremonisë së ndarjes së çmimeve. Ceremonia do të organizohet më datë 30 Prill 2019, tek Arturbina.

Biletat mund të rezervohen online në faqen https://ticket.easypay.al/awards/ICT ku gjeni informacionin mbi çmimin e biletave. Ju mund të merrni biletën tuaj të ICT Awards nëpërmjet këtyre opsioneve:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë bankare – Nëse dispononi një kartë Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj në linkun : https://ticket.easypay.al/awards/ICT
  • Pranë çdo pikë EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Gjeni pikën tuaj më të afërt këtu: https://ticket.easypay.al/map/agents/locations

Bëhuni sa me shpejt pjesë e mbrëmjes gala të eventit më të rëndësishëm të sektorit ICT në Shqipëri sepse biletat janë të limituara: bit.ly/ictawards19

 

April 9, 2019
×
en_USEnglish