Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ndiqni Webinar-in e parë për “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time”

Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në Webinar-in “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time” organizuar nga Erion Nako, CEO i Protik, krahas Gentjan Zota, CEO i Greenleaf dhe Arben Malasi, CEO i Symmetric Group.

Të ftuarit prezantuan sipërmarrjet e tyre inovatore në tregun Shqiptar e më gjërë, ku diskutuan gjatë për oportunitet dhe sfidat që po përballet biznesi i tyre sidomos në këtë kohë të jashtëzakonshme Covid-19.

Për të gjithë ata që nuk patën mundësi të ishin pjesë, ju ftojmë ta ndiqni në videon më poshtë:

 

April 11, 2020
×
en_USEnglish