Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Oferta “GJIGANTE” nga DigitAlb, përfitoje me EasyPay!

Digitalb hedh në treg ofertën e fundit për muajin Shkurt 2020. Oferta 2-ditore në datat 28-29 Shkurt është inspiruar nga data 29 Shkurt. Duke qenë se kjo datë është një fenomen kalendarik që ndodh një herë në 4 vite, Digitalb surprizon abonentët e saj me një ofertë “GJIGANTE”.

Në këtë kohë të veçantë edhe ulja e çmimit merr dimensione të tjera referuar çmimeve të ofertave të zakonshme.

  • Ulje çmimesh vetëm në paketat Fillestare-Familjare/Premium 12 Muaj (Satelitore &Tokësore)
  • Ulja maksimale është deri 12.000 lekë;
  • “Euro 2020” përfitohet FALAS në paketat Familjare 12 Muaj (Satelitore &Tokësore)

Kjo ofertë është e aplikueshme për abonentët e rinj dhe ekzistues.

Përfitoni abonimin tuaj me ulje direkt nga aplikacioni EasyPay ose vizitoni pikat tona në të gjithë Shqipërinë për të marrë paketën e plotë të uljeve.

 

Më poshtë mund të gjeni një përmbledhje të ofertave:

February 29, 2020
×
en_USEnglish