Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Oferta “GJIGANTE” nga DigitAlb, përfitoje me EasyPay!

Digitalb hedh në treg ofertën e fundit për muajin Shkurt 2020. Oferta 2-ditore në datat 28-29 Shkurt është inspiruar nga data 29 Shkurt. Duke qenë se kjo datë është një fenomen kalendarik që ndodh një herë në 4 vite, Digitalb surprizon abonentët e saj me një ofertë “GJIGANTE”.

Në këtë kohë të veçantë edhe ulja e çmimit merr dimensione të tjera referuar çmimeve të ofertave të zakonshme.

  • Ulje çmimesh vetëm në paketat Fillestare-Familjare/Premium 12 Muaj (Satelitore &Tokësore)
  • Ulja maksimale është deri 12.000 lekë;
  • “Euro 2020” përfitohet FALAS në paketat Familjare 12 Muaj (Satelitore &Tokësore)

Kjo ofertë është e aplikueshme për abonentët e rinj dhe ekzistues.

Përfitoni abonimin tuaj me ulje direkt nga aplikacioni EasyPay ose vizitoni pikat tona në të gjithë Shqipërinë për të marrë paketën e plotë të uljeve.

 

Më poshtë mund të gjeni një përmbledhje të ofertave:

29 Shkurt, 2020
×
sqShqip