Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesa Online për Kopshtet dhe Çerdhet e Tiranës

EasyPay në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë dhe QEZHEF (Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve), sjell për të gjithë klientët shërbimin më të ri: Pagesa e Kopshteve/Çerdheve Online për qytetin e Tiranës. Së shpejti do të mundësohen pagesat e Kopshteve/Çerdheve për të gjitha qytetet e Shqipërise. Për tiu shërbyer sa më tepër klientëve, krahas ofrimit të pagesave utilitare online, ata mund të paguajnë edhe kopshtin apo çerdhen për fëmijët e tyre.

October 1, 2016
×
en_USEnglish