Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesa Online për Kopshtet dhe Çerdhet e Tiranës

EasyPay në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë dhe QEZHEF (Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve), sjell për të gjithë klientët shërbimin më të ri: Pagesa e Kopshteve/Çerdheve Online për qytetin e Tiranës. Së shpejti do të mundësohen pagesat e Kopshteve/Çerdheve për të gjitha qytetet e Shqipërise. Për tiu shërbyer sa më tepër klientëve, krahas ofrimit të pagesave utilitare online, ata mund të paguajnë edhe kopshtin apo çerdhen për fëmijët e tyre.

1 Tetor, 2016
×
sqShqip