Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesat Elektronike në Shqipëri

EasyPay organizon seminarin “Pagesat Elektronike në Shqipëri” me studentët ekselentë të IT-së dhe biznesit. Në këte seminar u diskutua për mundesitë, sfidat e E-commerce dhe të pagesave elektronike në Shqipëri. Studentët u njohën me aktivitetin e EasyPay, produktet dhe shërbimet e ofruara, mënyrat e regjistrimit si klientë dhe si kryhen pagesat. Gjatë këtij prezantimi, pati një interes të madh nga të pranishmit dhe kjo u vu re nga pyetjet dhe komente që u bënë për gjatë gjithë kohës së seminarit.

February 12, 2013
×
en_USEnglish