Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesat Elektronike në Shqipëri

EasyPay organizon seminarin “Pagesat Elektronike në Shqipëri” me studentët ekselentë të IT-së dhe biznesit. Në këte seminar u diskutua për mundesitë, sfidat e E-commerce dhe të pagesave elektronike në Shqipëri. Studentët u njohën me aktivitetin e EasyPay, produktet dhe shërbimet e ofruara, mënyrat e regjistrimit si klientë dhe si kryhen pagesat. Gjatë këtij prezantimi, pati një interes të madh nga të pranishmit dhe kjo u vu re nga pyetjet dhe komente që u bënë për gjatë gjithë kohës së seminarit.

12 Shkurt, 2013
×
sqShqip