Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Paguaj në Gotech nga EasyPay

Gotech pranon Easypay si mjet pagese për katalogun e produkteve të shitura online (www.gotech.al). Në këtë mënyrë Gotech bëhet pjesë e pionerëve te parë në fushën e tregtisë elektronike dhe në të njëjtën kohë Easypay shtrin rrjetin e saj të bizneseve që shesin online.

February 1, 2012
×
en_USEnglish