Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Paguaj në Gotech nga EasyPay

Gotech pranon Easypay si mjet pagese për katalogun e produkteve të shitura online (www.gotech.al). Në këtë mënyrë Gotech bëhet pjesë e pionerëve te parë në fushën e tregtisë elektronike dhe në të njëjtën kohë Easypay shtrin rrjetin e saj të bizneseve që shesin online.

1 Shkurt, 2012
×
sqShqip