Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Panairi i Karrieres në Universitetin e New York Tiranë

EasyPay merr pjesë në edicionin e 9-të të Panairit të Karrierës në Universitetn i New York në Tiranë. Në panair ishin të pranishme 36 kompani si dhe banka apo institucione të ndryshme financiare. Gjatë takimeve nëpër stendat e secilës kompani, studentët patën mundësinë që të përballen me kompanitë dhe punëdhënësit e lartë në Shqipëri.

Panairi i karrierës së këtij viti  ishte një mundësi e shkëlqyeshme për punëdhënësit që të takohen ballë për ballë me kandidatët e mundshëm. E pranishme ne panairin e karrieres  ishte edhe Ministria e  Rinisë dhe Mirëqenies Sociale , znj. Olta Xhacka, e cila me fjalën e saj dha një pasqyrë për përpjekjet personale në jetë dhe rrugën që e çoi drejt suksesit. UNYT përveç pjesës së cilsisë dhe metodikave perëndimore siguron për studentët e vetë punësim 90% në tregun e punës vendor dhe ndërkombëtar.

Si një ndër kompanitë më inovative, EasyPay është gjithmonë pranë të rinjëve duke i ndihmuar ata të hedhin hapat e parë në treg mjaft të sigurt. Që nga koha e krijimit të vetë e deri më sot vazhdon të ofrojë për studentët jo vetëm intershipe, por edhe mundësi punësimi të fusha të ndryshme si Teknologjia Informacionit, Marketing, Financë etj…

2nyt

3nyt

4nyt

5nyt

 

May 10, 2017
×
en_USEnglish