Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rimbushja e llogarisë EasyPay tek Agjentët!

EasyPay ofron një shërbim të ri për të gjithë klientët që nuk disponojnë një llogari/kartë bankare. Të gjithë klientët EasyPay mund të rimbushin llogarinë e tyre në një nga agjentët EasyPay pa asnjë komision! Për momentin shërbimi ofrohet në pikat tona në Tiranë dhe Durrës! Së shpejti edhe në qytete të tjera. Pasi kanë kryer rimbushjen, klientët mund të paguajnë faturat e ujit, dritave, celularit, të paguajnë gjobat e makinës, abonime digitalb, rimbushje celulari etj. Ofrojmë siguri e lehtësi në pagesa!

October 4, 2016
×
en_USEnglish