Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rimbushja e llogarisë EasyPay tek Agjentët!

EasyPay ofron një shërbim të ri për të gjithë klientët që nuk disponojnë një llogari/kartë bankare. Të gjithë klientët EasyPay mund të rimbushin llogarinë e tyre në një nga agjentët EasyPay pa asnjë komision! Për momentin shërbimi ofrohet në pikat tona në Tiranë dhe Durrës! Së shpejti edhe në qytete të tjera. Pasi kanë kryer rimbushjen, klientët mund të paguajnë faturat e ujit, dritave, celularit, të paguajnë gjobat e makinës, abonime digitalb, rimbushje celulari etj. Ofrojmë siguri e lehtësi në pagesa!

4 Tetor, 2016
×
sqShqip