Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rivendos fjalëkalimin e llogarisë EasyPay

SI TË NDRYSHOJ FJALËKALIMIN NË VETËM PAK HAPA?

  1. Hyni në aplikacionin EasyPay dhe klikoni ‘Rivendos Fjalëkalimin’.
  2. Vendosni emrin e përdoruesit (username) dhe klikoni ‘Rivendos’.
  3. Një fjalëkalim i përkohshëm do të dërgohet në adresën tuaj të e-mailit.
  4. Kontrolloni adresën e emailit që vendosët dhe kopjoni fjalëkalimin e përkohshëm që ju është dërguar.
  5. Rikthehuni në aplikacionin EasyPay. Vendosni emrin e përdoruesit, fjalëkalimin e përkohshëm që kopjuat dhe klikoni ‘Hyr’.
  6. Do t’ju kërkohet të ndryshoni fjalëkalimin e përkohshëm (fjalëkalimi i vjetër). Vendosni fjalëkalimin e vjetër, të ri dhe pasi keni konfirmuar, klikoni ‘Ndrysho’.
  7. KUJDES! Përpara se të ndryshoni fjalëkalimin, lexoni me kujdes rregullat për formatin e fjalëkalimit.
March 19, 2018
×
en_USEnglish