Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rivendos fjalëkalimin e llogarisë EasyPay

SI TË NDRYSHOJ FJALËKALIMIN NË VETËM PAK HAPA?

  1. Hyni në aplikacionin EasyPay dhe klikoni ‘Rivendos Fjalëkalimin’.
  2. Vendosni emrin e përdoruesit (username) dhe klikoni ‘Rivendos’.
  3. Një fjalëkalim i përkohshëm do të dërgohet në adresën tuaj të e-mailit.
  4. Kontrolloni adresën e emailit që vendosët dhe kopjoni fjalëkalimin e përkohshëm që ju është dërguar.
  5. Rikthehuni në aplikacionin EasyPay. Vendosni emrin e përdoruesit, fjalëkalimin e përkohshëm që kopjuat dhe klikoni ‘Hyr’.
  6. Do t’ju kërkohet të ndryshoni fjalëkalimin e përkohshëm (fjalëkalimi i vjetër). Vendosni fjalëkalimin e vjetër, të ri dhe pasi keni konfirmuar, klikoni ‘Ndrysho’.
  7. KUJDES! Përpara se të ndryshoni fjalëkalimin, lexoni me kujdes rregullat për formatin e fjalëkalimit.
19 Mars, 2018
×
sqShqip