Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Seminari “Gratë Sipërmarrëse”

EasyPay  për dy ditë radhazi ishte pjesë e seminarit të organizuar për gratë sipërmarrëse në biznes. Seminari 2-ditor u organizua në Tiranë  nga Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim dhe Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta në Shqipëri . Sipërmarrëse të Suksesshme është një program dinamik që u mundëson grave sipërmarrëse në mbarë botën të drejtojnë sipërmarrjen e tyre në mënyrë inovative, me përgjegjësi sociale dhe të qëndrueshme, bazuar në talentin individual të gruas sipërmarrëse.

Më shumë: https://www.youtube.com/watch?v=phNzB7kO6_s&feature=youtu.be

 

November 8, 2016
×
en_USEnglish