Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Seminari “Gratë Sipërmarrëse”

EasyPay  për dy ditë radhazi ishte pjesë e seminarit të organizuar për gratë sipërmarrëse në biznes. Seminari 2-ditor u organizua në Tiranë  nga Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim dhe Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta në Shqipëri . Sipërmarrëse të Suksesshme është një program dinamik që u mundëson grave sipërmarrëse në mbarë botën të drejtojnë sipërmarrjen e tyre në mënyrë inovative, me përgjegjësi sociale dhe të qëndrueshme, bazuar në talentin individual të gruas sipërmarrëse.

Më shumë: https://www.youtube.com/watch?v=phNzB7kO6_s&feature=youtu.be

 

8 Nëntor, 2016
×
sqShqip