Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Shkollat e Mesme Profesionale

EasyPay si një institucion që mbështet të rinjtë në promovimin e tyre në fushën e teknologjisë së informacionit e më gjerë, është pjesë e bordit të Shkollës së Mesme Profesionale në Kamëz. Në datën 6 Mars 2015, u mbajt një workshop në ambjentet e Shkollës Profesionale të Kamzës. EasyPay si partner e sponsor i eventit, mbështeti këtë workshop duke inkurajuar nxënësit të jenë pjesëmarrës e të promovojnë aftesitë e tyre në ICT Awards! Bashkëpunimi me bizneset është një iniciativë pozitive për praktikën e studentëve dhe specializimin e mëtejshëm të tyre në sektorin përkatës.

March 6, 2015
×
en_USEnglish