Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Shkollat e Mesme Profesionale

EasyPay si një institucion që mbështet të rinjtë në promovimin e tyre në fushën e teknologjisë së informacionit e më gjerë, është pjesë e bordit të Shkollës së Mesme Profesionale në Kamëz. Në datën 6 Mars 2015, u mbajt një workshop në ambjentet e Shkollës Profesionale të Kamzës. EasyPay si partner e sponsor i eventit, mbështeti këtë workshop duke inkurajuar nxënësit të jenë pjesëmarrës e të promovojnë aftesitë e tyre në ICT Awards! Bashkëpunimi me bizneset është një iniciativë pozitive për praktikën e studentëve dhe specializimin e mëtejshëm të tyre në sektorin përkatës.

6 Mars, 2015
×
sqShqip