Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

“Sipërmarrësi më i mirë 2013”

Easypay përzgjidhet si një ndër 3 kandidatët për çmimin “”Sipërmaresi më i mirë i 2013 në fushën e teknologjisë së informacionit”, çmim ky i organizuar për herë të parë në një mbrëmje biznesi gala nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, nën kujdesin  e veçantë të Kryeministrit Edi Rama për vlerësimin e bizneseve me performancën më të mirë në aspekte të ndryshme.
December 26, 2013
×
en_USEnglish