Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

“Sipërmarrësi më i mirë 2013”

Easypay përzgjidhet si një ndër 3 kandidatët për çmimin “”Sipërmaresi më i mirë i 2013 në fushën e teknologjisë së informacionit”, çmim ky i organizuar për herë të parë në një mbrëmje biznesi gala nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, nën kujdesin  e veçantë të Kryeministrit Edi Rama për vlerësimin e bizneseve me performancën më të mirë në aspekte të ndryshme.
26 Dhjetor, 2013
×
sqShqip