Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Super Oferta në DigitAlb, përfitoje me EasyPay!

Magjia e festave sjell sërish ofertën e fundvitit nga DigitAlb! Përfitoni abonimin tuaj me ulje direkt nga aplikacioni EasyPay ose vizitoni pikat tona në të gjithë Shqipërinë për të marrë paketën e plotë të uljeve. Më poshtë mund të gjeni një përmbledhje të ofertave:

 • Paketa Familjare: Përveç uljes në çmim (nga 3-12 mujore), klientët me abonime 12 mujore përfitojnë edhe EURO 2020 Falas. Ҫdo klient që zgjedh të aktivizojë paketa Familjare Satelitore/Tokësore 12 Muaj përgjatë periudhës së ofertës do të përfitojë FALAS: Kamponatin Europian të Futbollit “EURO 2020” 
  • Euro 2020 ndryshe nga çdo vit tjetër është me 51 ndeshje (të gjitha) ekskluziv vetëm në DigitAlb
  • Paketa familjare përfiton 2 ndeshje çdo javë (8 në muaj) nga kampionatet më të mira të Europës
  • POPCORN FALAS nisur nga abonimet 1 mujore
  • KUDO nisur nga abonimet 6 mujore
 • Paketa Premium: Të gjitha paketat gjatë periudhës së ofertës (nga 3-12 muaj), përfitojnë ulje çmimi dhe ku ulja maksimale është në paketën 12 mujore me 6,000 Lekë.
  • POPCORN FALAS nisur nga abonimet 1 mujore
  • KUDO FALAS nisur nga abonimet 6 mujore
 • Paketa Fillestare: Paketat 12 mujore ofrohen në treg me çmim ofertë në të dy platformat në atë Tokësore dhe Satelitore; Tokësore me çmim promocional 6,990 lekë dhe në atë Satelitore me çmim promocional 7,990 lekë.
  • Po kështu në treg vazhdon oferta me dekoder T2 Falas: Oferta 4440 lekë është aktive në treg (dekoder T2+Sc+abonim familjar 3 mujor tokësor).
 • Informacione të tjera për ofertën:
  • Oferta është gjeneraliste me ulje të përshkallëzuara, sipas kohëzgjatjes së abonimit;
  • Ulja maksimale në vlerë është 6,000 lekë;
  • E përfiton çdo abonent pa asnjë kufizim;
  • Sa më gjatë abonoheni aq më shumë përfitoni;
  • Uljet maksimale përfitohen në paketat 12 mujore;

 

December 20, 2019
×
en_USEnglish