Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Super Oferta në DigitAlb, përfitoje me EasyPay!

Magjia e festave sjell sërish ofertën e fundvitit nga DigitAlb! Përfitoni abonimin tuaj me ulje direkt nga aplikacioni EasyPay ose vizitoni pikat tona në të gjithë Shqipërinë për të marrë paketën e plotë të uljeve. Më poshtë mund të gjeni një përmbledhje të ofertave:

 • Paketa Familjare: Përveç uljes në çmim (nga 3-12 mujore), klientët me abonime 12 mujore përfitojnë edhe EURO 2020 Falas. Ҫdo klient që zgjedh të aktivizojë paketa Familjare Satelitore/Tokësore 12 Muaj përgjatë periudhës së ofertës do të përfitojë FALAS: Kamponatin Europian të Futbollit “EURO 2020” 
  • Euro 2020 ndryshe nga çdo vit tjetër është me 51 ndeshje (të gjitha) ekskluziv vetëm në DigitAlb
  • Paketa familjare përfiton 2 ndeshje çdo javë (8 në muaj) nga kampionatet më të mira të Europës
  • POPCORN FALAS nisur nga abonimet 1 mujore
  • KUDO nisur nga abonimet 6 mujore
 • Paketa Premium: Të gjitha paketat gjatë periudhës së ofertës (nga 3-12 muaj), përfitojnë ulje çmimi dhe ku ulja maksimale është në paketën 12 mujore me 6,000 Lekë.
  • POPCORN FALAS nisur nga abonimet 1 mujore
  • KUDO FALAS nisur nga abonimet 6 mujore
 • Paketa Fillestare: Paketat 12 mujore ofrohen në treg me çmim ofertë në të dy platformat në atë Tokësore dhe Satelitore; Tokësore me çmim promocional 6,990 lekë dhe në atë Satelitore me çmim promocional 7,990 lekë.
  • Po kështu në treg vazhdon oferta me dekoder T2 Falas: Oferta 4440 lekë është aktive në treg (dekoder T2+Sc+abonim familjar 3 mujor tokësor).
 • Informacione të tjera për ofertën:
  • Oferta është gjeneraliste me ulje të përshkallëzuara, sipas kohëzgjatjes së abonimit;
  • Ulja maksimale në vlerë është 6,000 lekë;
  • E përfiton çdo abonent pa asnjë kufizim;
  • Sa më gjatë abonoheni aq më shumë përfitoni;
  • Uljet maksimale përfitohen në paketat 12 mujore;

 

20 Dhjetor, 2019
×
sqShqip