Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Tirana Photo Festival 2019, më 8-15 Tetor 2019, Muzeu Historik Kombëtar

Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Tirana Photo Festival 2019, do të zhvillohet nga 8-15 Tetor 2019, tek Muzeu Historik Kombëtar në Tiranë.

Një ftesë e ngrohtë për të gjithë të apasionuarit pas fotografisë : “Ne besojmë se gjithë fotografëve, dhe të apasionuarve të fotografisë u duhet dhënë një mundësi që të tregojnë punën e tyre. Kjo është arsyeja pse Tirana Photo Festival është një festival jo vetëm për profesionistët por dhe për të rinjtë që aspirojnë të bëhen fotografë. Apliko dhe bëhu dhe ti pjesë e këtij eventi unik”.

Qëllimi i këtij Festivali gjithëpërfshirës është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour etj.

Detaje për pjesëmarrësit:

  • Pjesëmarrës: Nga e gjithë bota;
  • Tema: Trashëgimia natyrore dhe kulturore e Shqipërisë. Fotografia të jetë bërë në Shqipëri. (Fotot mund të jenë vende, qytete, natyre, njerëz, portrete etj);
  • Pagesa: 1-5 photo (500 lekë). Kjo pagesë modeste është një ndihmë nga ana juaj për printimet e fotove që do publikohen në ekspozitën 7 ditore të Tirana Photo Festival në Tetor;
  • Përzgjidhen 3 fitues.

Nga dita e sotme, EasyPay mundëson për të gjithë të interesuarit, shërbimin e pagesës online për Tirana Photo Festival 2019.

Për 1-5 foto te ngarkuara çmimi është 500 lekë dhe çmimi rritet me 500 lekë për çdo 1-5 foto të shtuara.

Ju mund të paguani nëpërmjet këtyre opsioneve:

Për më shumë vizitoni: https://ticket.easypay.al/

May 29, 2019
×
en_USEnglish