Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982
+160
Shtete
+500,000
Vendndodhje

Transferta parash me komisionet më të ulëta në treg

Ria Money Transfer është një ndër tre kompanitë më të mëdha në botë për transfertat e parave. Me një historik të gjatë në tregun e remitancave, misioni i Rias është të sjellë më pranë familjen, miqtë dhe biznesin në çdo cep të botës, duke ofruar tarifa të lira që favorizojnë transferimin e parave për këdo. Në vitin 2017, Ria fitoi cmimin “Shërbimi më i mirë për klientin”, akorduar nga Center World Awards, si rrjedhojë e shërbimit të shpejtë, sigurtë e miqësorë.

EasyPay është partner zyrtar i Ria Money Transfer në Shqipëri dhe shërbimin e gjeni lehtësisht në të gjithë territorin Shqiptar, nëpërmjet 530 pikave / agjentëve EasyPay.

Gjeni pikën EasyPay-Ria më pranë vendndodhjes suaj:

Termat & Kushtet
Komisione

Kur zgjedh Ria, ke zgjedhur:

Komisionet më të ulëta në treg
Besim dhe siguri
Shpejtësi në transfertë
30 vite përkushtim dhe eksperiencë
Shtrirje në 160 shtete të botës
Më shumë se 500 mijë vendndodhje
×
sqShqip