Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982
+50
Tregtarë
+20
Kategori

Partnerët

Platforma EasyPay krijon lehtësi për
bashkëpuntorët tanë

Pse të bëhesh partner me EasyPay?

Pranoni pagesa online, që t’u shërbeni klientëve tuaj më mirë, më shpejt dhe t’u tregoni që ju kujdeseni për ta.

Partnerët tanë

Evente
Blerje Online
Donacione
Libra
Edukim
Sport
Ushqim

Ne duam t’ju ndihmojmë të zhvilloni dhe zgjeroni biznesin tuaj!
Mos hezitoni, na kontaktoni tek marketing@easypay.al

Për më shumë informacion për EasyPay API-s, kontaktoni me ekspertët
tanë të integrimit tek it@easypay.al

×
sqShqip