Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Karriera

Bëhuni pjesë e FinTech-ut të parë shqiptar

Ne jemi gati, po ju?

Po udhëheqim revolucionin digjital financiar në Shqipëri
dhe rajon. Të gjithë ne, bashkë.

Pozicioni
Orari
Skadon më:
Kohë e Plotë
15.12.2022
Kohë e Plotë
14.10.2022
Kohë e plotë
21.09.2022
Kohë e Plotë
12.08.2022
Kohë e Plotë
31.07.2022
Kohë e plotë
30.06.2022
Kohë e Plotë
24.05.2022
Kohë e Pjesshme
24.05.2022
Kohë e Plotë
24.05.2022
Kohë e Plotë
05.01.2022
Kohë e Plotë
20.05.2021
Kohë e Plotë
16.01.2021
Kohë e Plotë
24.12.2020
Kohë e Plotë
14.12.2020
Kohë e Plotë
12.08.2020
Kohë e Plotë
17.09.2020

Njihni EasyPay

Prapa çdo arritje, suksesi dhe produkti,
janë njerëzit e skuadrës EasyPay.

Na ndiqni në

×
sqShqip