Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Projektuar për të
qenë sa më e lehtë

Shkarko në App Store & Play Store

1.

"Shkarko Tani" - Për të shkarkuar aplikacionin direkt nga App ose Play Store

"Merr app-in me SMS" - vendosni numrin tuaj të celularit dhe ne ju dërgojmë linkun e shkarkimit direkt me SMS.

Pasi aplikacioni të jetë shkarkuar dhe instaluar kaloni në hapin e dytë.

Regjistrohu në më pak se 3 minuta

2.

1. Zgjidhni kredencialet

2. Verifikoni numrin e celularit dhe adresën e-mail

3. Ngarkoni mjetin tuaj të identifikimit

4. Plotesoni të dhënat personale

5. Regjistrohuni

Klikoni këtu për një shpjegim më të detajuar.

Hyr në App dhe shto para në llogari

3.

Urime! Ju tashmë jeni pjesë e familjes EasyPay.

Për të hyrë në aplikacion, vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe klikoni "Hyr"

Tashmë mund të shtoni para në llogarinë tuaj me kartë debiti/krediti, direkt nga llogaria bankare ose me para në dorë.

Klikoni këtu për një shpjegim më të detajuar.

Paguaj dhe dërgo para në kohë reale

4.

Tashmë ju jeni pjesë e revolucionit!

Ju mund të përfitoni nga shërbimet digjitale të EasyPay. Kryeni pagesa dhe dërgoni para në kohë reale tek një tjetër klient i EasyPay.

Çdo shërbim EasyPay është vetëm disa klikime larg.

Klikoni këtu për një shpjegim më të detajuar.

1 Shkarko
2 Regjistrohu
3 Shto Para në Llogari
4 Paguaj Dërgo Para
1 Shkarko

Shkarko në App Store & Play Store

1.

"Shkarko Tani" - Për të shkarkuar aplikacionin direkt nga App ose Play Store

"Merr app-in me SMS" - vendosni numrin tuaj të celularit dhe ne ju dërgojmë linkun e shkarkimit direkt me SMS.

Pasi aplikacioni të jetë shkarkuar dhe instaluar kaloni në hapin e dytë.

2 Regjistrohu

Regjistrohu në më pak se 3 minuta

2.

1. Zgjidhni kredencialet

2. Verifikoni numrin e celularit dhe adresën e-mail

3. Ngarkoni mjetin tuaj të identifikimit

4. Plotesoni të dhënat personale

5. Regjistrohuni

Klikoni këtu për një shpjegim më të detajuar.

3 Shto Para në Llogari

Hyr në App dhe shto para në llogari

3.

Urime! Ju tashmë jeni pjesë e familjes EasyPay.

Për të hyrë në aplikacion, vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe klikoni "Hyr"

Tashmë mund të shtoni para në llogarinë tuaj me kartë debiti/krediti, direkt nga llogaria bankare ose me para në dorë.

Klikoni këtu për një shpjegim më të detajuar.

4 Paguaj Dërgo Para

Paguaj dhe dërgo para në kohë reale

4.

Tashmë ju jeni pjesë e revolucionit!

Ju mund të përfitoni nga shërbimet digjitale të EasyPay. Kryeni pagesa dhe dërgoni para në kohë reale tek një tjetër klient i EasyPay.

Çdo shërbim EasyPay është vetëm disa klikime larg.

Klikoni këtu për një shpjegim më të detajuar.

Çfarë thonë të tjerët për EasyPay

×
sqShqip