Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

EasyTransfer

Transferta kombëtare në kohë reale nga celulari
ose nëpërmjet agjentëve kudo në Shqipëri!

Çfarë është EasyTransfer?

Transferta parash nga celulari dhe tek agjentët

Transfertat e parave mes miqve dhe të afërmve tuaj bëhen më të thjeshta, më të sigurta dhe më të shpejta më shërbimin tonë më të ri.

EasyTransfer është zgjidhje për biznesin tuaj

Ju mund të transferoni para drejt partnerëve tuaj të biznesit kudo në Shqipëri dhe pa asnje komision. Asnjë radhë dhe veprimet i kryeni edhe nëse nuk ka asnjë bankë afër.

Llojet e transfertave kombëtare

1. Me EasyPay App

EasyTransfer nëpërmjet aplikacionit EasyPay të lejon të dërgosh dhe marrësh para në kohë reale, kudo në Shqipëri sigurtë dhe me 0 komision.

2. Transferta kombëtare

EasyTransfer nëpërmjet agjentëve EasyPay ju lejon të dërgoni dhe merrni para kudo në Shqipëri edhe nëse nuk keni llogari bankare. Ne jemi të shtrirë në të gjithë territorin shqiptar me anë të +530 agjentëve tanë.

3. Së shpejti

Së shpejti EasyPay vjen me një produkt të ri transfertash kombëtare. Qëndroni të përditësuar!

Si funksionon

1. Me EasyPay App

Krijoni një llogari EasyPay, shtoni para dhe ju jeni gati për të dërguar ose marrë para në moment nga çdo klient EasyPay. Për më shumë klikoni këtu

2. Transferta kombëtare

Vizitoni një prej +530 pikave tona të shitjes/agjentëve dhe transferoni para kudo në Shqipëri brenda disa sekondave. Për më shumë klikoni këtu

3. Së shpejti

Ne jemi pranë jush në çdo moment për të bërë çdo veprim financiar sa më të thjeshtë

×
sqShqip