Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Pagesa

Mbi 60 shërbime pagesash në xhepin tuaj

Burokracitë dhe radhët e gjata i takojnë së shkuarës!
Paguani çdo shërbim nga celulari juaj.

Fatura, utilitete dhe rimbushje

Kryeni pagesat e faturave për vete ose për të dashurit tuaj, edhe nëse nuk ndodheni në Shqipëri.

OSHEE
Fatura e energjisë elektrike
ONE Albania
Rimbushje dhe aktivizim ofertash
Ujësjellës Kanalizime
Fatura e ujit
Bashkia Tiranë
Fatura e kopshteve dhe çerdheve
DigitAlb
Abonim Pay TV
ONE Albania, Abissnet, Digicom, FirstCom
Faturat e telefonisë fikse, internetit, IPTV

Gjobat dhe Taksat

Mos humbni kohë, por kryeni pagesat e detyrimeve lehtë dhe shpejtë.

Policia e Shtetit
Pagesat e gjobave
Bashkia Tiranë
Pagesat e taksave
Pagesat e gjobave

Mikrokredi dhe Siguracione

Kryeni pagesat e kësteve të mikrokredisë dhe siguracionit në kohë reale, në pikat EasyPay

IuteCredit
Pagesat e kësteve të kredisë Disbursim kredie
Në rrjetin e +550 pikave EasyPay në të gjithë Shqipërinë
NOA
Pagesa të shërbimeve EasyPay. Aplikim për kredi. Pagesa e kësteve të kredisë dhe Disbursim kredie
Vetëm në disa pika EasyPay dhe NOA.
Sigal Uniqa Group Austria
Pagesat e siguracioneve
Vetëm në disa nga pikat EasyPay
SIGMA
Pagesat e siguracioneve
Vetëm në disa nga pikat EasyPay
Agro & Social Fund
Pagesat e kësteve të kredisë
Në rrjetin e +550 pikave EasyPay në të gjithë Shqipërinë
Kredo
Aplikim për mikrokredi, disbursim dhe pagesat e kësteve të mikrokredisë.
MiA Finance
Pagesat e kësteve të kredisë
Në rrjetin e +550 pikave EasyPay në të gjithë Shqipërinë
Intesa Sanpaolo Bank
Aplikim për kredi të shpejtë konsumatore dhe kredi personale nga Intesa Sanpaolo Bank edhe në pikat e EasyPay.

Blerje Online

Blerjet online kryhen edhe nëse nuk keni një llogari bankare.

Fresh Garden
Ide Dhuratash
Beba
Librari Albas
Connext
Pentagrami
Aladini
Bukinist
TEDx Tirana
Business Magazine
Babagjyshi Sekret

Evente dhe Bileta

Zbuloni eventet më në zë në Shqipëri dhe siguroni biletën tuaj.

Donacione

Bëj ndryshimin, dhuro online me EasyPay

Dhuro Tani
Dhuratë për fondacionin

Çdo qindarkë e dhuruar online nga ju, ndryshon jetën e tyre!

×
sqShqip