Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982
3
Llogari
+45
Shërbime
24/7
Orë/Ditë

Llogaria EasyPay

0 kosto regjistrimi dhe mirëmbajtje

Bashkohuni me miqtë tuaj në EasyPay

Llogaria EasyPay ju mundëson të kryeni pagesa dhe të dërgoni
para tek miqtë tuaj EasyPay në çdo moment të ditës pa pasur
nevojë të prisni në radhë të gjata.

Hapni llogarinë EasyPay në telefonin tuaj celular vetëm në disa
minuta dhe bëhuni pjesë e revolucionit

Bashkohuni me miqtë tuaj në EasyPay

Llogaria EasyPay ju mundëson të kryeni pagesa dhe të dërgoni
para tek miqtë tuaj EasyPay në çdo moment të ditës pa pasur
nevojë të prisni në radhë të gjata.

Hapni llogarinë EasyPay në telefonin tuaj celular vetëm në disa
minuta dhe bëhuni pjesë e revolucionit

Ne duam të jemi transparent me ju

Njihuni më poshtë me tarifat e aplikuara tek klientët sipas
shërbimit dhe limitet e transaksioneve në llogarinë EasyPay

Tarifat

EasyPay aplikon tarifa minimale për disa nga shërbimet që ofrojmë në aplikacion dhe tek agjentët. Klikoni ikonat më poshtë për më shumë.

Limitet

EasyPay monitoron dhe vendos promovimin tuaj nga një nivel tek tjetri, dhe ju njofton nëse ju kaloni limitet maksimale ditore apo vjetore. Klikoni ikonat më poshtë për më shumë.

×
sqShqip