Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982
+10M.
Transaksione
+530
Agjentë
+60
Shërbime

Rreth Nesh

Platformë pagesash e ndërtuar për të gjithë

Çfarë është EasyPay?

EasyPay ështe një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale me disa vlerësime kombëtare dhe ndërkombëtare e projektuar për t’i dhënë individëve mundësinë të bëjnë pagesa brenda portofolit tonë të gjerë të shërbimeve si dhe të kryejnë transferta parash, duke kursyer kohë, para dhe duke rritur rehatinë.

Misioni

Ne jemi në treg për të bërë pagesat dhe
dërgesat të thjeshta sa një klikim

Vizioni

Me platformën tonë ne duam të sjellim lehtësinë e
parasë elektronike tek ju dhe miqtë tuaj.

Rrugëtimi ynë

EasyPay lindi në 2010 si nevojë e pashmangshme e vendit dhe sistemit financiar shqiptar për një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale. Ishte koha kur fjalët "pagesa online" ishin pothuajse të panjohura për popullsinë vendase. Linda Shomo vendos në këtë periudhë të hedhi hapat e para drejt realizimit së një ëndrre, e cila sot është kthyer në një nga institucionet financiare më inovative në vend dhe FinTech-u lider në Shqipëri.

Stafi menaxhues

Lindita Shomo

Themeluese dhe Drejtuese Ekzekutive

Ardit Mero
Zv. Drejtues Ekzekutiv
Endri Kote
Drejtor i Operacioneve
Marjo Deda
Drejtues Shitjesh
Jonida Këllezi
Drejtuese e Marketingut
Lisandër Çuedari
Drejtues i IT
Linda Shomo është themeluese dhe CEO e EasyPay, një platformë elektronike pagesash në Shqipëri. Linda ka një eksperiencë të provuar në drejtim dhe mbi 23 vite eksperiencë në teknologji dhe informacion, 17 prej të cilave në sektorin financiar. Përpara se të themelonte EasyPay, Linda ka mbajtur role menaxhimi IT në institucione të ndryshme globale si American Bank of Albania, Western Union, First Data International etj. Ajo është një prej femrave të pakta themeluese dhe drejtuese në sektorin FinTech në Ballkan.
Ardit Mero është zëvendës drejtues ekzekutiv në EasyPay dhe vjen nga një eksperiencë e pasur në sektorin IT. Në një periudhë të shkurtër, Arditi arriti të fillojë karrierën e tij si specialist IT në EasyPay duke u promovuar më pas në pozicionin aktual si pjestar i stafit menaxhues, gjë që pasqyron një shembull frymëzues për të rinjtë në vend. Ai është gjithashtu një nga fituesit e Imagine Cup Microsoft Albania 2013 dhe është i diplomuar me master shkencor në Inxhinieri Informatike.
Endri Kote është Drejtor i Operacioneve i cili i është bashkuar skuadrës EasyPay. Ai vjen nga një eksperiencë disa vjeçare në sektorin financiar, ku karrierën e tij e filloi në vitin 2010 si analist financiar e më pas në pozicione drejtuese në Autoritetin e Mbikëqyrjes Financiare si dhe ka mbuluar pozicione kyçe në disa Banka ndërkombëtare në Shqipëri. I diplomuar në Universitetin e Bolonjës Bachelor në "Biznes dhe Ekonomi" dhe Master në "Administrim Biznesi", aktualisht po kryen studimet e programit të Integruar “Master i Shkencave në Drejtësi”, rritja e tij ka qenë gjithmonë e bazuar në etikë dhe profesionalizëm ku tani ështe edhe pjesë e stafit tonë manaxhues!
Marjo Deda është drejtuesi i shitjeve në EasyPay. Karrierën në EasyPay, Marjo e nisi në 2012 si menaxher shitjesh dhe nga 2016 ai mban pozicionin e drejtuesit të shitjeve. Marjo vjen nga një përvojë e gjatë në menaxhimin e shitjeve dhe në industrinë e telekomunikacionit. Ai mban një diplomë në Marrëdhënie me Publikun nga një universitetet jo publik në Shqipëri.
Jonida (Këllezi) Cako është drejtuesja e marketingut në EasyPay. Ajo vjen nga një përvojë e gjatë në botën akademike, si lektore dhe si menaxhere e departamentit të marketingut dhe komunikacionit të një universiteti jo publik në Shqipëri si dhe nga eksperienca të mëparshme me agjensi komunikacioni dhe startup-e. Jonida mban titullin Doktor e Shkencave Ekonomike nga një universitet jo publik në Shqipëri dhe studimet BA dhe MA nga Universiteti i Sheffield.
Lisandër Cuedari është drejtues i departamentit IT në EasyPay.

Çmimet

2014
Government of Albania
Best ICT Company
2014
CT Media
Linda Shomo
Female of the Year in ICT
2017
World Confederation of Businesses
“The Bizz 2017” as a World Business Leader
2017
Albanian Excellence
Albanian Excellence 2017
2017
European FinTech Awards
Top 3 companies in Europe for Financial Inclusion
2017
Innovate Finance
Linda Shomo selected in “Women in FinTech Powerlist 2017”
2018
Global Banking and Finance Review
Best Digital Payment Platform Albania 2018
2018
Global Business Insight Awards
Recognized Leaders in Online Payments Solutions - Albania
2018
Insight Success
The 10 Most Trusted Remittance Service Providers 2018
2019
Ria Money Transfer
Best Partner of Ria in Albania
2020
Global Banking and Finance Review
Best Payment Solution Provider Albania 2020
2022
Power Up Certificate of Excellence
Growth Program for SMEs and startups in the Western Balkans.
2022
Global Banking and Finance Review
Best Payment Solution Provider Albania 2022
2023
Global Banking & Finance Awards
Global Banking and Finance Review
Best Payment Solution Provider Albania 2023

Kanë folur për ne

×
sqShqip