Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ujësjellës Kanalizime Fier i bashkohet Komunitetit EasyPay!

13 Maj 2016

EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Fier, duke e shtrirë pagesën e faturave të ujit jo vetëm në Tiranë, por edhe në një nga qarqet më të mëdha në Shqipëri. Pagesa e faturave ofrohet në të gjithë rrjetin e agjentëve, online në web dhe në aplikacion për klientët.

13 Maj, 2016
×
sqShqip