Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay, kompani e përzgjedhur nga Junior Achievement për projektin “Kampi Rajonal i Inovacionit”

19 Shkurt 2016

EasyPay, për të tretin vit rradhazi ishte pjesë e grupit të mentorëve në aktivitetin “Kampi Rajonal i Inovacionit”, organizuar nga Junior Achievement  of Albania në qytetin e Fierit. Kampi Rajonal i Inovacionit, pati pjesëmarrjen e 30 nxënësve të klasës së 11-të, përfaqësues të shkollave të mesme të qyteteve Fier, Patos, Roskovec, Kuçovë, Ballsh, Lushnjë, Vlorë, Berat. Si një konkurs intensiv një ditor, ai nxiti të rinjtë të prodhojnë ide novatore dhe të konkurrojnë mes tyre. Gjatë kampit, të rinjtë  nën këshillimin/mentorimin e përfaqësuesve të biznesit përgatitën dhe prezantuan zgjidhjen e sfidës si një plan i mirfilltë biznesi.

19 Shkurt, 2016
×
sqShqip