Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

1st Swift Business Forum in Albania

EasyPay, participates in 1st Swift Business Forum in Albania. The Albanian Association of Banks in collaboration with SWIFT Austria and CIS organized the First Business Forum, Albania 2014, which was attended by representatives from Bank of Albania, commercial banks in Albania, Ministry of Finance, non-banking financial institutions, utility companies etc. The event introduced the importance of organizing for the first time in Albania this forum, the development of payment systems in Albania and the solutions that SWIFT offers to all the partners. The purpose of the forum was to bring together the local and international community from banking system, state institutions, central bank, technology partners and telecommunication corporations to shape the future of the Albanian financial payments industry.

17 Shtator, 2014
×
sqShqip