Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ujësjellës Kanalizime Durrës i bashkohet Komunitetit EasyPay!

22 Korrik 2016

Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare online, për tju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin.

Të gjithë qytetarët e Durrësit kanë mundësinë që faturat e tyre ti paguajnë direkt nëpërmjet aplikacionit EasyPay nga telefoni i tyre, ose duke shkuar pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka me nevojë të prisni në rradhë! Ashtu si filluam me Kryeqytetin, po vazhdojmë të shtojmë në listën e shërbimeve të gjitha qytetet e Shqipërisë.

22 Korrik, 2016
×
sqShqip