Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay bashkëpunon me ALEAT, për pagesa më të sigurta!

26 Prill 2016

Një zhvillim i rëndësishëm i vitit 2016 është marrëveshja dhe integrimi me kompaninë ALEAT, më anë të cilit bëhet leximi automatik të të dhënave direkt nga karta e identitetit. Ky integrim rrit sigurinë dhe saktësinë e të dhënave për klientin.

26 Prill, 2016
×
sqShqip