Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Abonimet Digitalb nëpërmjet Paypal

EasyPay mundëson blerjen e abonimeve në DIGITALB nëpërmjet PAYPAL. Kudo që të ndodheni, brenda dhe jashtë Shqipërisë, nëse keni një llogari në PAYPAL, mund të kryeni abonimin që dëshironi, pa pasur nevojë të blini karta gërvishtëse në ndonjë dyqan/agjent I Digitalb. Ndiqni instruksionet në faqen e EasyPay për të zgjedhur abonimin e dëshiruar dhe me shtypni butonin “BUY NOW”. Më pas, ju do të hyni në llogarinë tuaj me PAYPAL për të kryer blerjen.

15 Maj, 2011
×
sqShqip